Tuinontwerp voor particulieren en bedrijven

Ontwerpen is een taak die wij er graag bijnemen en naar wens kan dit gaan van ontwerpschets tot een plan van a tot z.

Door de jaren heen hebben wij reeds de nodige ervaring opgedaan om u te begeleiden bij de keuze van beplanting, afsluiting, verharding, terras, etc.

Wij kunnen indien gewenst de werken van A tot Z begeleiden.

Heeft u reeds een ontwerp laten maken maar was u verbaasd van de uitvoeringsprijs? Kom dan gerust eens langs bij ons met uw plan en we zullen u een budgetvriendelijker voorstel maken.

 

Ontwerp van klimaat-vriendelijke tuin:

Een tuin voor bijen, vlinders en vogels, Een tuin waar de vogels een nest kunnen bouwen, een tuin waar veel groen zorgt voor verkoeling zoals schaduwbomen, klimplanten, leiplanten en dakbomen.

Een tuin met waterdoorlatende terrassen die ervoor zorgen dat de regen in de grond kan doorsijpelen en hierdoor draag je bij tot de natuurlijke waterkringloop. Water wordt steeds schaarser.

 

Ontwerp van prairietuin:

Een mix van vaste planten, vroeg en laatbloeiers, goede insectentrekkers, siergrassen ( ook groenblijvende) en sieruien. De plantenmix zal vijf tot zes keer per jaar een wisselend uitzicht hebben qua kleur en uitzicht. Resultaat een hoge belevingswaarde in elk seizoen. Hoe groter het oppervlak hoe beter het resultaat maar moet natuurlijk binnen uw budget passen en vandaar kunnen we dit ook aanpassen naar een oppervlak geschikt voor kleinere stadtuintjes.