Tuinaanleg voor particulieren en bedrijven

Nieuw in ons aanbod : grondwerken, opruimen en frezen van terrein.

Aanleg terras met groot formaat tegels in keramiek ( zeer uitgebreide keuze) voorzien van waterdoorlatende voegen.

Aanleg en inzaaien van gazon of plaatsen van graszoden.

Plaatsen van hagen, vaste planten, siergrassen, bamboe, struiken, etc

Aanleg kleine vijvers met folie.

Plaatsen van houten afsluitingen ( grenen, padouk, themowood en etc). zie ook enkele voorbeelden bij de rubriek realisaties.

Plaatsen van betonnen afsluiting met structuur. Andere structuren verkrijgbaar.

Leveren en plaatsen van metalen afsluitingen ( hamonica gaas en vaste draadpanelen 2 en 3D) + bijhorende tuinpoorten.

Plaatsen van Ecco Fence afsluitingen (steenkorven). Keuze uit verschillende soorten vulling.

- Leveren en aanbrengen van schors/ compost/ molm/ leisteenschilfers.

- Leveren en plaatsen van siergrind met of zonder grindstabilisatieplaten zoals nidagravel.

-Leveren en plaatsen groene grondbedekkers zoals Campanula, Pachysandra, Hedera Helix, Waldsteinia ternata, etc

Aanleg van prairietuin voor bijen, vlinders en vogels. Een tuin waar vogels een nest kunnen bouwen, een tuin waar veel groen zorgt voor verkoeling zoals schaduwbomen, leibomen, dakbomen en klimplanten.

- Leveren en plaatsen van hardhouten (padouk) verhoogd terras zie foto's van de opbouw en het eindresultaat.

Renovatie van een tuin die een minimaal onderhoud als resultaat geeft. De gazon is vervangen door kasteelgrind die de tuin onmiddelijk een zuiders tintje geeft. Hierbij hebben we het tuinhuis eveneens voorzien van bijhorende zachte en warme tinten die het geheel af maakt.Siergrind is geplaatst met grindstabilisatieplaten die tal van voordelen geeft: Waterdoorlatend en drainerend, geen plasvorming, perfect beloopbaar, voorzien van geotextiel tegen onkruidgroei, stabiliseert grind op een nette en esthetische manier met een natuurlijke en strakke uitstraling.

Leveren en plaatsen van Zodiac Zwembad OVline 4000 met alle toebehoren zoals trap, zandfilter, skimmer en warmtepomp. Hieronder alle voordelen waarom u een Zodiac zwembad zou aanschaffen:

Kindvriendelijk, je kan op de band springen,lopen,zitten en bruinen. Trap is voorzien van beveiliging en kleine kinderen kunnen niet zomaar in bad vallen. Bovendien zorgen de banden voor verwarming van het zwemwater, meestal 3° hoger dan een klassiek zwembad. Zeer degelijke zandfilter en bovendien kan u de zodiac boven op de grond plaatsen. Dus geen dure grondwerken, heraanleg tuin en plaatsen van betonplaat.Meestal geen vergunning nodig want is steeds verplaatsbaar.

Droomt u al jaren van een zwembad maar heeft u geen budget voor een duur ingebouwd zwembad maar je wil wel iets meer dan een i.. zwembad dat ieder jaar stuk gaat dan is een Zodiac zwembad misschien wel iets voor u.

Bij interesse kan u zonder verplichtingen ons demozwembad komen bekijken. Opgelet !!! wel op voorhand afspraak maken zodat we u de nodige uitleg kunnen verschaffen. Wenst u een vrijblijvende offerte aarzel dan niet om ons te contacteren.